Administratie- Advieskantoor Gijbels

A.A.G.: Uw partner in het midden- en kleinbedrijf voor administratie en advies

A.A.G. is intussen uitgegroeid tot een mooi MKB bedrijf. Groot genoeg voor specialistische kennis en klein genoeg om dichtbij de klant te blijven. Bij A.A.G. kennen we u als klant persoonlijk. Een vast aanspreekpunt en een snelle reactietijd is vanzelfsprekend voor ons.

Belastingadvies is waar we in uitblinken. Graag bekijken we minimaal 1 keer per jaar met onze klanten of alles nog zo optimaal mogelijk is m.b.t. de belasting. Wij groeien mee met uw bedrijf en adviseren u over toekomstmogelijkheden. Salarisadministratie, arbeidsovereenkomsten, pensioenregelingen en ziektedagen kunnen we voor u eenvoudiger maken met ons HR specialisme.

A.A.G. werkt met geautomatiseerde systemen waardoor online boekhouden mogelijk is. Bent u gewend om al uw bonnetjes in een schoenendoos te bewaren? Ook daar kunnen wij mee uit de voeten. Door het werken met een korte planning is er tevens tijd voor ad-hoc werkzaamheden.

Wij zijn geen accountantskantoor maar werken wel samen met accountants. Dat betekent dat we voor specialistische werkzaamheden gebruik maken van ons netwerk. Te denken valt o.a.  aan goedkeurende accountantsverklaringen.

Kortom, u kunt met al uw ondernemersvraagstukken bij ons terecht! Bel of mail ons voor een afspraak, dan zetten wij de koffie voor u klaar. Tot snel!

Onze diensten

Financiële administratie

Jaarrekeningen samenstellen

Loonadministratie

Belastingadvies

Bedrijfsadvies

Adres

Oude Tilburgsebaan 47
5133BD Riel

Openingstijden:

Maandag – vrijdag:
8.00 – 17.30 
Zaterdag:
9.00 – 12.00

Telefoon

013 530 14 84
Designed by Janszoon Software, 2023

AAG 2023. Alle rechten voorbehouden.