kantoor
Moniek

Moniek van Loon (24 jaar)

Ik ben werkzaam bij AAG sinds: februari 2016

Mijn werkzaamheden bestaan uit: inboeken en verwerken van de administratie, opmaken van de jaarrekeningen, winstaangifte, OB, IB, VPB. Op deze laatste vlakken ben ik me nog aan het verdiepen en ontwikkelen.

 

Opleidingen: 

- HAVO Diploma 

- Diploma Bedrijfsadministrateur

- Diploma Assistent Accountant

- Cursus Belasting assistent ben ik op dit moment nog mee bezig.

 

• Wat ik erg leuk vind aan mijn werk is: De diversiteit van werkzaamheden. De ene dag duik je in een van de grotere BV’s en de dag erna bekijk je de administratie van de kleinere eenmanszaak. Regelmatig sta je voor een grote puzzel. Het geeft me een kick om uiteindelijk tot een oplossing te komen. Mijn perfectionisme en precieze manier van werken zijn een voordeel in het uitoefenen van mijn vak. 

Verder ben ik een leergierig type dat graag onder de mensen is. Bij AAG krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen en mijn kennis en kunde te vergroten. 

Samen met mijn collega’s vormen we een team. Hard werken is aan de orde van de dag maar buiten dat is er ook ruimte voor een grapje. Voor mij de ideale werksfeer. 

 

 

• Als ik niet werk dan ben ik actief bezig. Tv kijken en stil zitten is niet aan mij besteed. Dat is op kantoor af en toe best lastig aangezien ik hier voornamelijk achter de pc zit. Om dit te compenseren ben ik drie keer per week op het volleybalveld te vinden. Ik speel in het 1e Dames team van V.C. Pegasus in Reusel. Verder ben ik een echte crea bea\hobby bob. In mijn vrije uurtjes maak ik o.a. portrettekening, versier ik taarten in de meest uiteenlopende kinderthema’s en neem ik menig creatieve uitdaging aan. De keramische handen die in de gang van het kantoor ten toon gesteld staan zijn een van mijn meest bijzondere uitdagingen geweest van het afgelopen jaar.